<>

End of us in this year. Hmm
Thursday, 1 November 2012 ? 0 Atashinchi ?
Assalamualaikum. Hai :)
Hmm baru je letak lagu kat atas tu, tanda maaf untuk semuanya.
Dah nak cuti dah pun, hmm lepasni dah takda orang nak bagi surat smiley lg.
Dah takde orang nak bagi senyuman menawan lagi. Damn kenapa cepat sangat? Tak suka tahu?
Tapi apepun hidup kene teruskan walaupun akan berpisah dengan kawan-kawan.
Akan rindu semuanya. Hmm Form2 paling best lah! Semoga berjumpa lagi tahun depan k.
Bak kata epan kepunyaan yuyun sahabatku, "Takde perpisahan maknenya tu bukan namanya kehidupan"Yeah betul la kata dia, setuju sangat. Hmm relakan perpisahan ni. Insyaallah, ada jodoh jumpa lagi,Rindu sy selalu tau!!! Nanti dapat ganjaran okay? Ingat senyuman sy yg menawan ni. Ingat muka sy yg comel ni. Ingat suara sy yg mamai ni. Ingat webcam kita tu tau. Ingat kenangan kita selama ni tau. Ingat time call kejutkan sy tu lagi tau. Ingat surat smiley tau. And paling penting ingat kat bawah ni:




Please forgive me my love
I just want you to know
You always in my heart


#3Words Do love me.
#3Words Do miss me.
#3Words Smile to me.
#3Words You're my sunshine.
#3Words Please forgive me.


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post
Short Biodata

Name: Farah Aqilah
Known as: Checha
Age: 14 years young
Stat: Johor
Country: Malaysia
Fav. Colours: Purple, Blue, and Soft Green
Language: Malay and English
Hobby: blogging, facebooking, sing a song
Fav Quotes: I'm too cute much much, Ommaigad!
Contact Me: Blogskin | Phone Number

Likes:

♥ Eating
♥ Blogging
♥ One D
♥ Chocolates
♥ Ice Cream
♥ Galaxy Tabby
♥ Spongebob Squarepants
♥ Black+White
♥ Sleeping
♥ Natural Beauty

Dislikes

✖ Anons, Haters, Copypasters
✖ Liars
✖ Snails and all animals that dont have backbones
✖ Make up
✖ High heels



// Forever Young-One Direction